Canguru

European customer experience (CX) partner of choice. Big enough to cure, small enough to care. Canguru, a TheValueChain company, bridges the gap between business and technology. Committed to innovation, with a focus on CX processes. Investigates where innovation gets the maximum return, brings new insights, and supports companies in improving daily activities and processes in sales, e-commerce, marketing and service.
Canguru header

What?

Canguru wil een voorloper zijn op alle gebieden van CX - van verkoop- en serviceprocessen tot commissiebeleid en oplossingen voor configure-price-quote (CPQ). Zij volgen de marktevoluties en de technologische ontwikkelingen op de voet. De combinatie van out-of-the-box-denken en een can-do-attitude maakt Canguru tot een betrouwbare gids in CX.

Why?

Om de klantenverwachtingen te overtreffen en competitief te blijven in een alsmaar veranderende omgeving, investeren bedrijven in CX. Canguru past die filosofie ook toe op CX-projecten. Keer op keer streven ze ernaar om in ontwikkeling en implementatie de verwachtingen te overtreffen. Customer support zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt, met respect voor alle specificaties. 10 jaar ervaring waarborgt succes.

Who?

Canguru begeleidt bedrijven van elke omvang met een deskundig team van 85 CX-consultants. Samen tellen die +200 jaar gezamenlijke ervaring. Dankzij hun kennis van business en technologie ondersteunen zij bedrijven om first in class te blijven met cutting-edge strategieën en oplossingen. Ook in de interne organisatie van het bedrijf is Canguru innovatief. Het betrekt zijn consultants bij de besturing van het bedrijf en structureert de organisatie op basis van sociocratie 3.0 principes op maat van het team.

Menu