Brightest

100% focus on tailored software quality and testing. Independent partner with a pragmatical and cost-efficient approach. Aiming for long-term partnerships. Strong emphasis on innovation and methodology, supported by substantial investments in knowledge acquisition, training and certification. People-oriented.
Brightest header

What?

De missie van Brightest: kwaliteitsvolle software toegankelijk maken voor elk bedrijf, ongeacht de grootte. Expertisegebieden zijn o.a. testautomatisering, maturity assessments, agile testing en performance testing. Testen is de corebusiness.

Why?

Investeren in testen en testautomatisatie maakt software betrouwbaarder. Het voorkomt problemen waardoor je kosten bespaart. Brightest garandeert een kortere time-to-market, een lagere ontwikkelingskost en een betere aansluiting op de business requirements.

Who?

Brightest kent sinds de oprichting in 2016 een snelle groei. Het team telt intussen meer dan tachtig gemotiveerde testexperts die pragmatisme en efficiëntie hoog in het vaandel dragen. Brightest streeft ernaar een kennisgemeenschap te zijn en zet sterk in op training en specialisatie. Er is aandacht voor individuele coaching. De focus op kwaliteit vertaalt zich in de slogan van Brightest: AIM HIGH.
Menu