Senior Agile Scrum Master

Geosparc builds software and digital maps for governments and companies. Smart cities use them to manage traffic flows and parking spaces equipped with sensors, or they enable citizens to report incidents and reserve public space. There are many application possibilities for companies as well. Geosparc responds to needs such as smart management of electric charging points or SAP integration. Geosparc works with open source software and open data.

Senior Agile Scrum Master

Share this job

Go to: Apply here

Job description

GEOSPARC biedt een uitgebreid spectrum aan state-of-the-art ruimtelijk gebaseerde (geospatial) oplossingen voor onze klanten en partners. Wij leggen hierbij altijd de focus op de impact van beleid voorspelbaar te maken en zo een aangenamere leefomgeving voor iedereen na te streven.

Onze oplossingen variëren van SAAS software oplossingen voor zowel bestuurlijke als private organisaties, alsook integratieprojecten met internationale partners waarbij klanten steeds onze grootste inspiratiebron vormen.

Vandaag richten we ons volledig op de mogelijkheden van IoT, cloud services en big data technologieën om oplossingen te creëren voor de obstakels van morgen.

Kom deel uitmaken van ons gedreven team en van deze innovaties!

Let’s create a legend together!

Is het coachen van mensen op proces, resultaat en gedrag helemaal jouw ding en zie jij uitdaging in het bedenken van oplossingen om onze klanten nog beter van dienst te zijn? Werk jij graag mee aan een project met hoge maatschappelijke ambities gericht op de wereld van morgen?

Lees verder! Misschien ben jij wel dé top-of-the-billsenior AGILE SCRUM MASTER die wij zoeken!


Wat maakt deze job boeiend?

Je komt terecht in een sterk groeiend bedrijf met de missie om cutting-edge oplossingen te bouwen die de wereld een stukje veranderen. Zo helpen wij onze klanten met o.a. het aanleveren van custom geografische software, data en tools voor lokale besturen, verheidsinstanties en bedrijven. Enkele voorbeelden zijn het monitoren van de bezettingsgraad van parkeerplaatsen om zo het parkeerbeleid aan te passen en het proactief detecteren van vervuiling van rivieren.

Jouw uitdaging

Als Agile scrum master coördineer je de werkzaamheden binnen het ontwikkelteam en bewaak je timing en scope. Je volgt in detail de lopende analysetrajecten op en springt bij waar nodig. Het betreft een opdracht voor een externe organisatie, met een brede waaier aan applicaties en dit binnen een context van bodem, vervuiling en milieu. Je coördineert er de lopende ontwikkelingen en vat er ook nieuwe ontwikkeltrajecten aan.

Jouw profiel

 • Je beschikt over ruime Ervaring als Scrum Master
 • Je werkte mee aan infrastructuurprojecten of ontwikkelingsprojecten
 • Je volgde een opleiding met certificatie tot Scrum Master/Coach binnen Agile development methodologie
 • Je bouwde ervaring op rond Agile projectwerking (SCRUM) en je bent vertrouwd met de agile waarden, principes en tools
 • Agile tools zijn je niet vreemd.
 • Je bent een krak in het faciliteren en coachen van individuen en teams
 • Je bent een vlotte communicator en slaagt erin om je boodschap aan te passen volgens de noden van je doelgroep.
 • Taalvereiste: Nederlandstalig op Europees CEFR - niveau C2.
 • Je volgde een Geo-IT-opleiding op universitair niveau of gelijkwaardig door ervaring


Technische achtergrond

Je hebt een notie van (begrip van de context):

 • Webdevelopment technologieën (HTML, CSS, Javascript)
 • GeoServer WMS/WFS/WCS
 • PostGreSQL + PostGis
 • Geomajas, GeoTools, GeoNetwork CSW
 • Java Topolgy Suite
 • Hibernate + Hibernate Spatial
 • OpenAM en OAuth
 • Spring en Spring Boot

Ons aanbod

Je komt terecht in een snel-groeiende scale-up. Het team is klein, maar enorm performant. Iedereen werkt autonoom, maar ook en vooral samen. Bij ons geen postjes en hiërarchische lijnen, maar een open en vlakke structuur waar betrokkenheid en gedrevenheid belangrijk zijn.

Uiteraard bieden wij een mooi salaris met tal van extralegale voorwaarden (oa. en mobiliteitsbudget)

Maandelijks organiseren wij een teamlunch! Regelmatig overleggen en afstemmen is voor ons erg belangrijk.

Zag je ons prachtige kantoor al in het landelijke Destelbergen? Bij mooi weer lunchen wij buiten en kunnen we genieten van al dat groen (paarden, ezel en honden inbegrepen ;)

Nice to know: Geosparc maakt deel uit van een dynamische groep: Gumption! Samen co-creëren wij boeiende projecten met de partnerbedrijven en maken we deel uit van een enorm inspirerend netwerk van ondernemers.

Go to: Apply here

Questions? Or just curious?
Contact us!

Menu

ENNL