Sales Executive

Studio Emma is a full stack web agency dedicated to growing their clients’ online business and has been doing that successfully for over 20 years. By creating opportunities and solutions for challenging online business & data-management issues, Studio Emma provides tailor-made answers to the most complex inquiries. All this is enabled by our profound technological and functional expertise and strong partnerships with Magento Open Source, Adobe Commerce and Pimcore as trendsetting platforms.
Gumption 12037

Sales Executive

Share this job

Go to: Apply here

Job description

Ben jij een gedreven salesprofessional met een scherp oog voor het spotten van zakelijke kansen? Heb je een passie voor IT en e-commerce?

Check! Dan ben jij misschien wel de Sales Executive die we zoeken!

Jouw uitdaging:

Als Sales Executive ben je de motor achter onze verkoopinspanningen. Jouw primaire doel is het realiseren van verkopen door actief kansen in de markt te identificeren. Je bent verantwoordelijk voor het hele traject: van het spotten van opportunities tot het succesvol afsluiten van deals. Hierbij bouw je een sterk netwerk op en volg je concrete leads op. Je overtuigt potentiële klanten van onze diensten en zorgt voor succesvolle closure.

Wat we zoeken:

  • Sales Expertise: Je hebt bewezen ervaring in sales, met name in het genereren van leads, het opvolgen van kansen, en het succesvol sluiten van deals. Je begrijpt het belang van een effectieve salesstrategie en weet hoe je deze kunt implementeren om resultaten te bereiken.
  • Netwerkbouwer: Je bent vaardig in het opbouwen en onderhouden van relaties met klanten en partners. Je netwerk is je visitekaartje en je zet dit actief in om nieuwe zakelijke mogelijkheden te ontdekken.
  • Communicatieve Vaardigheden: Je bent een meester in het overtuigen van klanten. Je begrijpt hun behoeften en weet hoe je onze oplossingen kunt afstemmen om een perfecte match te creëren.
  • Proactieve Aanpak: Je neemt initiatief en bent altijd een stap voor. Je werkt gestructureerd en zelfstandig aan je dossiers.
  • Affiniteit met IT en E-commerce: Ervaring in een IT-omgeving is essentieel. Kennis van e-commerce is een sterke troef.
  • Marketing Ervaring: Ervaring met marketingstrategieën en -tools is een pluspunt.

Wat wij Bieden:

  • Je komt terecht in een uitdagende en afwisselende functie binnen een dynamisch en groeiend bedrijf.
  • Studio Emma biedt een competitief salaris aan met heel wat bijkomende voordelen.
  • Je krijgt kansen om je professionele te ontwikkeling en te groeien.
  • Uiteraard kan je rekenen op een ondersteunende en collaboratieve werkomgeving.

Interesse?

Voel je je aangesproken door deze rol en ben je ervan overtuigd dat jij onze verkopen naar een hoger niveau kunt tillen? Ben je benieuwd wat Studio Emma jou kan bieden? Twijfel niet om je CV en motivatiebrief aan ons te bezorgen. We zijn benieuwd naar jouw visie op sales en hoe jij denkt bij te kunnen dragen aan ons team!

Nice to know!

Studio Emma maakt deel uit van de dynamische groep Gumption! Samen co-creëren wij boeiende projecten met de partnerbedrijven en maken we deel uit van een enorm inspirerend netwerk van ondernemers.

Go to: Apply here
Frankieandfish 112

Questions? Or just curious?
Contact us!

Daphne Lingier

daphne.lingier@gumption.be

Menu

ENNL