JAVA Team Lead

Geosparc builds software and digital maps for governments and companies. Smart cities use them to manage traffic flows and parking spaces equipped with sensors, or they enable citizens to report incidents and reserve public space. There are many application possibilities for companies as well. Geosparc responds to needs such as smart management of electric charging points or SAP integration. Geosparc works with open source software and open data.

JAVA Team Lead

Share this job

Go to: Apply here

Job description

GEOSPARC biedt een uitgebreid spectrum aan state-of-the-art ruimtelijk gebaseerde (geospatial) oplossingen voor onze klanten en partners. Wij leggen hierbij altijd de focus op de impact van beleid voorspelbaar te maken en zo een aangenamere leefomgeving voor iedereen na te streven.

Onze oplossingen variëren van SAAS software oplossingen voor zowel bestuurlijke als private organisaties, alsook integratieprojecten met internationale partners waarbij klanten steeds onze grootste inspiratiebron vormen.

Vandaag richten we ons volledig op de mogelijkheden van IoT, cloud services en big data technologieën om oplossingen te creëren voor de obstakels van morgen.

Kom deel uitmaken van ons gedreven team en van deze innovaties!

Let’s create a legend together!

Ben jij die JAVA-developer die elk stukje code binnenste buiten keert met bovendien aangeboren projectmanager-skills? Werk jij graag mee aan een project met hoge maatschappelijke ambities gericht op de wereld van morgen?

Lees verder! Misschien ben jij wel dé top-of-the-bill medior JAVA Team Lead die wij zoeken!

Wat maakt deze job boeiend?

Je komt terecht in een sterk groeiend bedrijf met de missie om cutting-edge oplossingen te bouwen die de wereld een stukje veranderen. Zo helpen wij onze klanten met oa. het aanleveren van geografische customised software om de vervuiling van bv. rivieren proactief te detecteren.

Jouw challenge omvat deze twee delen:

  • JAVA development in een enterprise omgeving! Je helpt onze klant in het ontwerp en de opzet van een betrouwbare klantgerichte enterprise software architectuur (op applicatie niveau) passend binnen en geïntegreerd met de bestaande infrastructuur. Steeds rekening houdend met de visie van de klant. Alsook bewaak je de bestaande architectuur. Je implementeert betrouwbare en efficiënte software development practices.
  • Als Team Lead ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van de technische analyses, alsook het opstellen van databankscripts. Eveneens sta je in voor het begeleiden, coachen en coördineren van een team developers. Je bewaakt mee de kwaliteit en biedt technisch advies waar nodig.

Jouw profiel

  • Je beschikt over een grondige kennis van JAVA (full stack).
  • Als teamleader kan je anderen ook meenemen in een project, je neemt op een natuurlijke wijze de lead en hebt daarbij oog voor ieders tempo en groeipad!
  • Je hebt een goed kennis van uittekenen, ontwikkelen en implementeren van een database omgeving.
  • Je hebt een gezonde interesse in het werken met algoritmes.
  • Ervaring met en kennis van GIS? Da’s een mooie troef!
  • Je bent van nature gezond kritisch en analytisch van aard.
  • Je hebt een uitgebreide achtergrond in software engineering-projecten.
  • Je houdt ervan om in een klein team te werken met grote ambities, waar het delen van kennis, open communicatie, ownership en ondernemerschap belangrijk zijn.

Je komt terecht in een snel-groeiende scale-up. Het team is klein, maar enorm performant. Iedereen werkt autonoom, maar ook en vooral samen. Bij ons geen postjes en hiërarchische lijnen, maar een open en vlakke structuur waar betrokkenheid en gedrevenheid belangrijk zijn.

Uiteraard bieden wij een mooi salaris met tal van extralegale voorwaarden (oa. een mobiliteitsbudget)

Maandelijks organiseren wij een teamlunch! Regelmatig overleggen en afstemmen is voor ons erg belangrijk.

Zag je ons prachtige kantoor al in het landelijke Destelbergen? Bij mooi weer lunchen wij buiten en kunnen we genieten van al dat groen (paarden, ezel en honden inbegrepen ;)

Nice to know: Geosparc maakt deel uit van een dynamische groep: Gumption! Samen co-creëren wij boeiende projecten met de partnerbedrijven en maken we deel uit van een enorm inspirerend netwerk van ondernemers.

Go to: Apply here
Lode VR 1 1

Questions? Or just curious?
Contact us!

Lode Van Rooy

+32491485787

Lode.vanrooy@gumption.be

Menu

ENNL