Finance Officer

Facebook Post FINANCE OFFICER 01

Finance Officer

Share this job

Go to: Apply here

Job description

Wat doet Gumption?

Gumption ontzorgt ondernemers door hen financiële, strategische en operationele ondersteuning aan te bieden. Dit geeft ondernemers de tijd om zich 100% te focussen op de essentie van het verhaal: de medewerkers, klanten en oplossingen.

De Gumption Group profileert zich als partner voor digitale transformatie. Elk aspect van digitalisering wordt ondersteund door een bedrijf dat deel uitmaakt van onze groep. Deze expertise vertaalt zich in kennis binnen procesverbetering en -automatisering, technologische infrastructuur, merk- en klantbeleving en data-gestuurd beleid. Door onze krachten te bundelen, zijn we in staat om uitdagingen van bedrijven en overheden doelgericht aan te pakken. Daarbij staan steeds onze kernwaarden centraal: businesswaarde en duurzame groei!

Naar wie zijn we op zoek?

Onze ideale kandidaat is cijfermatig en relationeel van aard, maar bovenal ben je:

 • Proactief ingesteld en steek je graag de handen uit de mouwen. Niemand moet je hand vasthouden en je kan zelfstandig aan de slag;
 • Op zoek naar variatie. Een bruisende omgeving van start- en scale-ups geeft je energie. Voortdurend schakelen tussen projecten en taken is voor jou geen enkel probleem.
 • Afgestudeerd met een finance diploma, of heb je reeds ervaring in een administratieve functie in een finance-omgeving;
 • Nauwkeurig van nature. Je weet perfect hoofd- van bijzaken te onderscheiden en respecteert de afgesproken deadlines.
 • Klantgericht. Je denk en handelt steeds met de klant in je achterhoofd en bent behulpzaam van aard.
 • Sterk communicatief, naar zowel je klanten toe, als collega’s, in het Nederlands en het Engels. Kan je ook Frans is dat een groot pluspunt.

Welke rol zal je spelen?

Als Finance Officer bij Gumption krijg je de kans om bedrijfsleiders, onze interne klanten, te ontzorgen en financiële relaties uit te bouwen met onze leveranciers. Je verantwoordelijkheden zijn daarbij divers en uitdagend:

 • Als expert verwerk en controleer je de aankoopfacturen en stel je verkoopfacturen eveneens op;
 • Je past btw- en fiscale regels nauwkeurig toe;
 • Je bent verantwoordelijk voor het correct en tijdig boeken van alle financiële transacties, en voegt provisies toe waar nodig;
 • Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten, leveranciers en bedrijfsleiders. Je volgt alle communicatie daarbij steeds op de voet op, zowel schriftelijk als telefonisch;
 • Je volgt alle openstaande facturen op bij onze leveranciers en klanten en onderneemt actieve acties om deze zo laag mogelijk te houden;
 • Je verwerkt dagelijks de banktransacties.

Wat bieden we aan?

Een aantrekkelijk loon binnen een hoog competitieve markt. Daarbovenop voorzien we je van een groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en een hybride wagen met tankkaart en laadpas.

Verder word je ontvangen in een warme, open en gedreven organisatie waarbinnen vertrouwen centraal staat. Ondanks onze sterke focus op onze kernactiviteiten, is er steeds ruimte voor een stevige portie fun. Zo organiseren we maandelijks open bars, sportieve challenges en andere teamevents. Goed voor de teamspirit!

Helemaal overtuigd van deze vacature? Of herken jij jezelf volledig in wie we zoeken? Solliciteer hieronder of neem contact op met maxime.vantournhout@gumption.be.

Hopelijk tot snel!

Go to: Apply here

Questions? Or just curious?
Contact us!

Maxime Vantournhout

maxime.vantournhout@gumption.be

Menu

ENNL