Front-end developer

Oddball is a unique experience powerhouse. A fertile breeding ground for online and offline concepts, brought to life by a skilled team of innovation strategists, designers, motion experts and digital whiz kids. As experience experts, we challenge every status quo and take your employer/customer brand to the next level. We combine strategy, design and technology to create a lasting brand experience that generates a favorable and measurable impact.

Front-end developer

Share this job

Go to: Apply here

Job description

Oddball team


Oddball is het buitenbeentje. Neem dat in ons geval best letterlijk, want wij zijn een strategisch, creatief, data-driven powerhouse met een scherpe focus op experiences.

State-of-the-art beleving creëren om de boodschap van onze klanten met maximale impact te laten landen. En die impact, die moet meetbaar zijn. If there’s no metric, it’s not epic.

De customer, candidate en employee experience heruitdenken, dat is onze jam! En die bestaat uit strategie, webdesign, traffic driving, videoproductie, design, allen gealigneerd op een smooth UX.

Voor ons team te Antwerpen zijn we op zoek naar een steengoeie Front-end developer.

Your challenge

Web... wat ? Tot voor kort waren we er ook niet helemaal zeker van maar het bestaat echt. Het Oddball Webwonder
is een op het eerste gezicht rustig en goedaardig beestje. Dit buitenbeentje is spontaan, assertief maar verre van agressief. Het heeft graag lotgenoten rond zich maar is zeker geen kuddebeest. Mits voldoende eten en drinken gedijt het perfect overdag in de reële wereld, maar het voelt zich pas echt in zijn sas in de virtuele fauna en flora. Bits en bytes doet het roepen, tieren, brullen en de wondere wereld van de www is diens echte natuurlijke habitat.

Heb jij ook last van dit onding en zit het voorgoed in je kleren, stop dan met krabben, kruip voor je computer en solliciteer snel. Wij kennen de perfecte remedie om het in toom te houden!

Who you are

  • je hebt een vlotte techniek in het stylen van projecten (SASS). Ervaring met andere CSS frameworks is ook altijd welkom.
  • Kritisch nadenken over welke technologie wanneer gebruikt wordt.
  • Een project tot in de kleinste details kunnen uitwerken van begin tot einde.
  • Ambitie om proactief met nieuwe technologie te experimenteren. Willen zoeken naar hoe je een digitale experience verder kan krijgen dan een landingspagina. Dit kan heel breed gaan; AR, AI, 3D web, web motion, andere…
  • Je bent een krak in veel balletjes tegelijkertijd in de lucht houden.
  • Het goed onderbouwen en willen onderbouwen van keuzes of werkwijze. “Waarom zo en niet anders” Eventueel extra uitleg willen bieden waar nodig.

Quadruple checked the items below?

You're the one!

  • Ervaring met Javascript frameworks/libraries.: =Must have (React is een plus!)
  • Een goed oog voor UX & UI.: Gotcha? Read on!
  • Back-end knowhow.: Bv. implementeren CMS
  • Hosting know how.: You got it!

What we offer

Goed. Waar beginnen we? Meestal is het begin gerelateerd met koffie. En die krijg je, zoveel je wilt, zolang je niet in espressoverdose gaat. Die koffie drink je in een epic kantoor met zicht op de Schelde en frigo’s met koud bier (just in case wehave something to celebrate, like the end of the fruitful week).

Elke dag werk je met ons team van een 13-tal experts die er (in coronaloze tijden) elke dag vollendjoef voor gaan. Uiteraard ontbreekt een mooi salarispakket niet.

Onze belofte is simpel: met Oddball verder groeien is elke dag een beleving.

Can't wait to meet?

Solliciteer!

Go to: Apply here
Short

Questions? Or just curious?
Contact us!

Sofie De Backker

+32 498 03 79 83

sofie.debackker@gumption.be

Menu