EGHT Care

Surrounding nurses and health care institutions with optimal care, that is the ambition of EGHT Care. With a high-quality pool of nurses, the Antwerp-based start-up assists healthcare institutions in their search for talent. What’s more, EGHT Care aims to help them move step by step towards a more customer-oriented culture. For many healthcare providers, that is the key to profitable growth.

Verpleegkundige operatiekwartier

Job description

Een echte job bij EGHT? We boost your career in care!

Werken als verpleegkundige operatiekwartier?
Chirurgen en anesthesisten ondersteunen op het OK? Je verplegende hard en soft skills aanscherpen in een ervaren equipe?

We’ve got you covered!

Solliciteer vandaag bij EGHT en start als operatiezaalverpleegkundige!

EGHT doet, denkt en ademt patiëntgerichte zorg. Als stabiele growth navigator van Antwerpse bodem ondersteunen we zorginstellingen en ziekenhuizen bij het uitbouwen van een gepassioneerd team verpleegkundigen.

Onze drijfveer? People management, persoonlijke ontwikkeling en passie voor de patiënt. Triple check!

EGHT goes the extra mile. Wij zetten de schouders onder werkbaar werken in de zorg, waarbij patiënt én personeel samen centraal staan. Van flexibel werkschema tot onklopbare teamdrive: wij investeren 200% in de groei en ontwikkeling van onze zorgtalenten op het OK.

Requirements

What about you?

In het operatiekwartier is elke dag anders. Een afwisselende job die vraagt om een veelzijdig profiel en haarscherpe focus! Patiënten begeleiden, chirurgen assisteren, operatiematerialen steriliseren en organiseren, … Als operatiezaalverpleegkundige ben je een onmisbare schakel op het OK. EGHT is op zoek naar verplegingstoppers die zich als een vis in het water voelen in de operatiezaal. Je skills en ervaring? Die vinden we belangrijk. Je persoonlijkheid? Nog veel meer!

KNOWLEDGE
Stipt en precies werken is voor jou een tweede natuur. Je technische vaardigheden? Die kan je aantonen met een HBO5 of bachelor verpleegkunde.

EXPERIENCE
Of je nu bulkt van ervaring of voor het eerst je intrede maakt op het OK: je komt terecht in een team dat je skills verruimt en versterkt. Learnings on the job? Check!

PATIENT & PASSION DRIVEN
Jij bent een vat vol enthousiasme, discipline en teamdrive. Een gouden combinatie die vruchten afwerpt in de operatiezaal!

HOSPITALITY MINDSET
Samen werken aan betere zorg? Naast je betrokken karakter, durf je kritisch te zijn en denk je mee na hoe je de patiëntbeleving nóg beter kan maken. Straf!

Benefits

What about joining?

Een lekkere koffie, een gedreven kandidaat en een vlotte babbel: meer hebben we bij EGHT niet nodig om onze samenwerking stevig af te trappen. Je passie voor verpleging naar een hoger niveau tillen? Sure!

Meer dan een loonpakket, biedt EGHT een persoonlijk groeipakket dat je carrièrekansen een flinke boost geeft.

Een contract van onbepaalde duur, loon in lijn van je ervaring, een bedrijfswagen met tankkaart, … Hadden we al gezegd dat de focus ligt op groeien?

Grijp je kans en mail je cv en motivatiebrief naar info@eghtcare.be

Tot snel!

Questions? Interested? Or just curious?

Shana Heldoorn

Contact

Shana Heldoorn