Geosparc

Geosparc builds software and digital maps for governments and companies. Smart cities use them to manage traffic flows and parking spaces equipped with sensors, or they enable citizens to report incidents and reserve public space. There are many application possibilities for companies as well. Geosparc responds to needs such as smart management of electric charging points or SAP integration. Geosparc works with open source software and open data.

Senior project manager

Job description


GEOSPARC biedt een uitgebreid spectrum aan state-of-the-art ruimtelijk gebaseerde (geospatial) oplossingen voor onze klanten en partners. Wij leggen hierbij altijd de focus op het voorspelbaar maken van de impact van een beleid en zo een aangenamere leefomgeving voor iedereen na te streven.

Onze oplossingen variëren van SAAS software oplossingen voor zowel bestuurlijke als private organisaties, alsook integratieprojecten met internationale partners waarbij klanten steeds onze grootste inspiratiebron vormen.

Vandaag richten we ons volledig op de mogelijkheden van IoT, cloud services en big data technologieën om oplossingen te creëren voor de obstakels van morgen.

Kom deel uitmaken van ons gedreven team en van deze innovaties!
Let’s create a legend together!Ben jij een geboren planner en organisator? Houd je ervan om een spilfiguur te zijn tussen verschillende stakeholders en zegt een scale-up met grote ambities jou wel iets?

Lees verder! Misschien ben jij wel dé top-of-the-bill project manager die wij zoeken!

Jouw uitdaging

Je komt terecht in een sterk groeiende bedrijf met de missie om cutting-edge oplossingen te bouwen die de wereld een stukje veranderen.

Jij vervult een kernpositie, waarbij je de verschillende stakeholders naadloos met elkaar verbindt; klanten, partners (oa.IoT hard - en software leveranciers, aannemers in de wegenbouw, industriepartners, overheden) en ook de collega's zelf.

Wat wil zeggen dat je alle noden perfect op elkaar af stemt, alsook alle doelstellingen juist definieert.

Je bewaakt op een correcte wijze de scope van de verschillende projecten.

Je detecteert ook mogelijke opportuniteiten (zowel naar uitbreiding als evolutie van de producten) en weet dit telkens door te geven aan de juiste persoon binnen het team. Je slaat maw de brug tussen klanten, R&D en engineers.

Dit alles impliceert dat je klanten klaarstoomt voor vernieuwende oplossingen om de impact van hun beleid voorspelbaar te maken!

Het boeiende is dat je van elk project weer iets nieuws leert, je ontdekt telkens nieuwe uitdagingen!

Requirements

Jouw profiel

Je neemt op natuurlijk wijze de lead en hebt ervaring met het managen van projecten met meerdere stakeholders.

Dit impliceert dat je vlot kunt schakelen tussen verschillende projectfasen.

Je houdt ervan om met al deze verschillende partijen een sterke communicatie uit te bouwen.

Je bent iemand die altijd graag zaken wil bijleren. Leer -en nieuwsgierig? That's you!

Je houdt ervan om in een klein team te werken met grote ambities, waar het delen van kennis, open communicatie, ownership en ondernemerschap belangrijk zijn.

Quadruple checked the items below? Hit the apply button!

Min. 5 j ervaring met project management

Check? Read on!

Data, IoT

Your passion!

Kennis van datanetwerken

Nice!

Basiskennis elektriciteit?

Fantastic!

Benefits

Ons aanbod

Je komt terecht in een snel-groeiende scale-up. Het team is klein, maar enorm performant. Iedereen werkt autonoom, maar ook en vooral samen. Bij ons geen postjes en hiërarchische lijnen, maar een open en vlakke structuur waar betrokkenheid en gedrevenheid belangrijk zijn.

Uiteraard bieden wij een mooi salaris met tal van extralegale voorwaarden (oa. een mobiliteitsbudget) Maandelijks organiseren wij een teamlunch (in deze tijden ook wel een e-lunch genoemd ;) Regelmatig overleggen en afstemmen is voor ons erg belangrijk.

Zag je ons prachtige kantoor al in het landelijke Destelbergen? Bij mooi weer lunchen wij buiten en kunnen we genieten van al dat groen (paarden, ezel en honden inbegrepen ;)

Nice to know: Geosparc maakt deel uit van een dynamische groep: Gumption! Samen co-creëren wij boeiende projecten met de partnerbedrijven en maken we deel uit van een enorm inspirerend netwerk van ondernemers.


Zegt dit alles je wel wat? Klik op de solliciteer-knop & let's meet!

Questions? Interested? Or just curious?

Sofie De Backker

Contact

Sofie De Backker

Contact

Sofie De Backker