Find your dreamjob

If you are a real team player and get energy from a young growing company, Gumption is the right environment for you. Have a look at our vacancies and let's connect for the future?

SAP Business One I Logistics Consultant

Kontich, Belgium

Description

V-Chain maakt deel uit van de Gumption Group en is sinds 2016 actief met de implementatie van ERP-systemen voor de KMO op basis van het veelzijdige SAP Business One pakket.

Bij V-Chain hechten we veel belang aan persoonlijke en professionele ontwikkeling. In het team van specialisten krijg je dan ook snel de verantwoordelijkheid om projecten tot een goed einde te brengen.

The job?

Je beschikt over een diepgaande kennis van logistieke bedrijfsprocessen, en zet die kennis in om het verschil te maken voor onze klanten.

Als SAP Business One Logistics Consultant ben je V-Chain ambassadeur naar onze klanten toe. Als expert zorg je voor de feilloze installatie, configuratie en implementatie van SAP Business One.

Naast advies lever je ook een praktische bijdrage door vraagstukken direct te vertalen naar (technische) oplossingen. Hierbij ben je de schakel tussen de klant en de technische medewerkers. De optimalisatie van logistieke processen is helemaal jouw ding.

Requirements

Je hebt een master- of bachelordiploma in de studierichting bedrijfskunde, logistiek of economie.

  • Je hebt 2 – 5 jaar relevante ervaring met ERP software. Hetzij als consultant, hetzij als key-user bij een bedrijf dat een ERP systeem gebruikt zoals SAP Business One / Exact / Microsoft Dynamics / NetSuite / Sage …
  • Je werkt graag samen als een hecht team
  • Communiceren kan je vlot in het Nederlands, Engels en/of Frans
  • Nauwkeurigheid is voor jou belangrijk
  • Resultaatgerichtheid en klantgerichtheid zijn vanzelfsprekend voor jou

Benefits

What do we offer?

Bij V-Chain heerst er een open, informele bedrijfscultuur. We doen aan kennisdeling tijdens onze V-Chill sessies. Je komt terecht in de Gumption group waar verschillende start-ups gevestigd zijn. Er heerst een positieve sfeer binnen een ruime, moderne werkomgeving in Kontich. Onze lounge is uitgerust met een sjotterkas en in de zomermaanden kunnen we gezellig lunchen op het terras.

Onze waarden? Thing Big, Excel Together, Embrace Trust en Act Gumption! Naast een fantastische werkomgeving voorzien we voor jou ook een firmawagen, aangename verloning en extralegale voordelen.

ARE WE A MATCH?

Let's get in touch

Get to know us!