Oddball

PHP developer

Job description

team oddball

Oddball Digital biedt de juiste mix van expertise om intelligente software producten te ontwerpen en te bouwen. We organiseren Innovatie Workshops en Value Discovery sessies, of we gebruiken andere co-creatie technieken om nieuwe opportuniteiten te spotten of oplossingen te vinden voor de uitdagingen waar onze klanten mee kampen.

De gebruikservaring primeert, altijd. Daarom besteden we de nodige aandacht aan User Experience Design en Prototyping voordat we met de software ontwikkeling van start gaan.

Het is onze ambitie om “lean” te blijven en tegelijkertijd te garanderen dat onze deliverables voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaarden die bedrijven vandaag de dag stellen aan software producten.

We gebruiken de meest recente, mature technologieën en tools om state-of-the-art mobiele en web applicaties te creëren die inzicht verschaffen in data en de efficiëntie verhogen.

Voor ons team te Antwerpen zijn we op zoek naar een straffe PHP developer!

Wat maakt deze job zo boeiend?

Van bij je geboorte ben jij dat buitenbeentje dat denkt in nulletjes en eentjes. Met oog voor detail en een gezonde dosis creativiteit draai je ieder stukje code binnenstebuiten, want wie weet bestaat er écht wel een manier om alles nog net iets sneller, beter en efficiënter te laten lopen. Je binaire kijk op de wereld lijkt voor velen mogelijk wat vreemd, maar wij weten er echt wel raad mee.

Heb jij moeite om het full stack codebeest in je onder controle te houden? Geen nood… kruip voor je computer en solliciteer snel. Bij ons mag je brullen, tieren, springen, bijten ... op alles met code.


Requirements

Wie ben jij?

Beginnen je benen spontaan te bibberen bij oeverloze discussies over kleurtjes en geurtjes? Is design voor jou slechts een noodzakelijke tussenstap voor de ontwikkeling van die ene coole app, website, webshop...? Volgende termen zouden je dan ook als muziek in de oren moeten klinken:

  • PHP is jouw go to als het op backends aankomt. Als er iemand Symfony en Composer roept denk je niet aan muziek maar automatisch aan het framework en package management.
  • MySQL vind je de beste manier om data op te slaan maar de occasionele NoSQL database kan je ook wel smaken.
  • Kennis van Amazon AWS is een plus. Cloudfront CDN, Lambda server functions, S3 buckets en DynamoDB lijken jou wel interessante tools om de standaard opzet verder te optimaliseren.
  • Je beheerst perfect één of meerdere van de meest courante CMS-systemen.
  • Je krijgt geen klamme handen van een webshop uitdaging en e-commerce pakketten als Shopware vind je bijzonder interessant.
  • Een basiskennis van SEO is een evidentie en website optimalisatie doe je met je ogen dicht.
  • we love the young guns but prefer the oldies...een aantal jaren op de werkervaringsteller is een must.
  • Stiekem geniet je ervan om jouw eindeloze codekennis te delen met jouw andere dev. collega’s en als het even moet neem je een junior waar nodig mee op sleeptouw. Kortom, je bent een echte TFC (Team fullstack Codebeest).

Benefits

Wat bieden wij?

Goed. Waar beginnen we? Meestal is het begin gerelateerd met koffie. En die krijg je, zoveel je wilt, zolang je niet in espressoverdose gaat. Die koffie drink je in een epic kantoor met zicht op de Schelde en frigo’s met koud bier (just in case wehave something to celebrate, like the end of the fruitful week).

Elke dag werk je met ons team van een 13-tal experts die er (in coronaloze tijden) elke dag vollendjoef voor gaan. Uiteraard ontbreekt een mooi salarispakket niet.

Onze belofte is simpel: met Oddball verder groeien is elke dag een beleving.

Now go hit that apply button!

Questions? Interested? Or just curious?

Iris Snoeck

Contact

Iris Snoeck