Mercuron

Mercuron specialises in safe and health-conscious wireless mobile and data communication, with services ranging from consulting to implementation. Its clients include companies such as Cordeel, Fabricom, the European Investment Bank, several chain stores and care institutions. Mercuron is active in Belgium, the Netherlands and Luxembourg.

Gedreven technieker

Job description

Mercuron is een Gents bedrijf met klanten over heel België, maar ook in Nederland en Luxemburg; variërend van KMO’s, multinationals tot overheden.

Nice to know; sinds september 2019 maakt Mercuron deel uit van de Gumption group. Deze dynamische groep van ambitieuze bedrijven geeft ons extra slagkracht. Together we co-create the future!

Ondertussen blijft ons team groeien en zijn we op zoek naar enthousiaste techniekers voor de installaties van GSM, Wifi en Astrid netwerken.

Jouw uitdaging

  • Je start als rechterhand van een technisch expert. Je krijgt een diepgaande opleiding in onze nicheactiviteit en wanneer je er klaar voor bent, geven wij jou meer verantwoordelijkheid.
  • Je voert installaties uit bij klanten in België en Luxemburg: je trekt vlot kabels en verzorgt de installatie van antennes
  • Je werkt op hoogte, en hebt dus geen hoogtevrees

Passie voor techniek

technische ervaring of opleiding zijn noodzakelijk

Ondernemend van nature

Klantgerichtheid zit in je dna!

Je houdt ervan kwaliteit af te leveren

Van nature nauwkeurig

Je bent een nachtraaf

je werkdag start om 18u en eindigt om 2u

Benefits

Je komt terecht in een jong bedrijf in volle expansie. De sfeer in ons team is jong en direct. Bij ons maak je een verschil en doorgroeien is écht mogelijk. Vertrouwen, integriteit en waardering zijn onze belangrijkste kernwaarden. Je mag en kan initiatief nemen en eigen input wordt sterk gewaardeerd. Je werkt in een bedrijf waar er wordt geluisterd naar jou en waar samenwerken écht centraal staat. Je krijgt een diepgaande opleiding in onze niche-tak, een motiverende verloning en fijne extralegale voordelen. Je ontvangt daar bovenop een toeslag voor nachtwerk en overuren. Wanneer je bij een klant in Luxemburg werkt, zorgen wij voor een degelijke overnachting ter plaatse om zo efficiënter te kunnen werken! Leuk weetje: ons kantoor is gelegen in Destelbergen, in een mooie landelijke omgeving. En de twee kantoor-honden, paard en ezel krijg je er zomaar bij :blush:!

Questions? Interested? Or just curious?

Iris snoeck

Contact

Iris snoeck

Chatbot-jules