valueXstream

As a supply chain architect, valueXstream supports companies with strategic reflection and operational optimisation. How can you improve the forecasting, demand planning or operation of your warehouse? How can you organise stock to an omnichannel strategy? How can your distribution network guarantee service levels? Are your KPIs and management reports well defined? How can you further automate your supply chain? And what in the event of a takeover?

Career Xchange Traject - Planner in de Supply Chain

Job description


Ben jij iemand die goed het overzicht behoudt en vooruitdenkt? Iemand die leergierig en organisatorisch ingesteld is? Heb je altijd al gedroomd van een carrière als planner in de Supply Chain, maar ben je nog niet in het bezit van de juiste opleiding of ervaring?

Aarzel dan niet om te investeren in je toekomst en grijp je kans met het Career Xchange Traject bij valueXstream!

Met valueXstream, een expert in adviesverlening rond Supply Chain, zoeken wij naar kandidaten voor een opleiding als planner binnen onze supply chain consultancy (grondstoffen, productie-, transport-, capaciteit-, …). Hier werk je sterk samen met internationale of lokale bedrijven en zijn de doorgroeimogelijkheden als toekomstig planner expert eindeloos.

Gedurende een opleiding van 4 weken word je ondergedompeld in de technische materie en klaargestoomd om aan de slag te gaan als planner in de supply chain!

Tijdens de eerste week krijg je een breed algemeen kader mee. Waarna je een keuze maakt in specialisatie als:

 • Productieplanner
 • Transportplanner
 • S&OP-planner
 • Personeelsplanner
 • Logistiek planner
 • Planning inkoop
 • Demand Planner (Forecast / action / event)
 • Dispatcher/planner
 • Material planner (lijn herbevoorraden)
 • Inventory planner
 • Supply Chain planner
 • ….

Tijdens de tweede en derde week wordt er verder ingezoomd op de materie, naar gelang de specialisatie die je hebt gekozen.

Ben je aan het eind van de opleiding geslaagd voor het examen? Dan ontvang je een certificaat van ons en ben je in de vierde week klaar om ingezet te worden bij een van onze klanten!

ValueXstream is sinds 2015 de expert in de optimalisatie van de supply chain processen. Met een team van experten (+15 jaar supply chain ervaring) staan zij in voor magazijnoptimalisaties, logistieke uitdagingen, distributienetwerkontwerpen, productieplanning, prognoses,...

Nice to know: ValueXstream maakt deel uit van de Gumption group; een dynamische, sterke business accelerator bestaande uit 17 bedrijven en 700 collega's in de BENELUX. Gumption koppelt onze talenten en expertise aan elkaar en zo wisselen we ervaring uit. Zo ontwikkelen en co-creëren we vernieuwende ideeën en oplossingen, waar al onze klanten voordeel uit halen.

Ben jij planmatig en organisatorisch sterk?

Is being a problem solver is your middle name?

Ben je leergierig, gedreven en plichtsbewust?

Check?! Check?! Check!!

To the point communiceren is je op het lijf geschreven!

Een eerste werkervaring in een operationele omgeving is een plus!

Benefits

Wij bieden een enorm stimulerende omgeving aan als digitale, transformatie en optimalisatie expert in de sector, waar jouw talenten tot zijn recht komen. We bundelen deze talenten en creëren opportuniteiten, zowel bij klanten als bij onze medewerkers.

Daarnaast kom je terecht in de Gumption group waar verschillende start & scale-ups gevestigd zijn. Een positieve sfeer binnen een ruime, moderne werkomgeving in het hart van Kontich. Onze lounge is uitgerust met een sjotterkas en in de zomermaanden kunnen we gezellig lunchen op het terras met uitzicht op de visvijver.

Interesse? Then hit the apply button and let's meet!

Een mooie verloning!

Hell yes!

Een (hybride!) bedrijfswagen met tankkaart

Say what?!

Maaltijdcheques en ecocheques

Groeps – en hospitalisatieverzekering!

Questions? Interested? Or just curious?

Sofie De Backker

Contact

Sofie De Backker

Contact

Sofie De Backker