Project Manager Magento

Studio Emma is a full stack web agency dedicated to growing their clients’ online business and has been doing that successfully for over 20 years. By creating opportunities and solutions for challenging online business & data-management issues, Studio Emma provides tailor-made answers to the most complex inquiries. All this is enabled by our profound technological and functional expertise and strong partnerships with Magento Open Source, Adobe Commerce and Pimcore as trendsetting platforms.

Project Manager Magento

Share this job

Go to: Apply here

Job description

Studio Emma is op zoek naar een enthousiaste Project Manager om hun team te versterken (regio Kortrijk of Brugge).

Wie is Studio Emma?

Studio Emma is sinds 2002 (+20 jaar) actief in de ontwikkeling van internettoepassingen op maat. Vanaf 2012 richtte Studio Emma haar pijlen volledig op de integratie van e-commerce software en datamanagement oplossingen in zowel de B2C en B2B sfeer. Studio Emma is een officiële partner van Adobe en Pimcore.

Het Studio Emma team staat garant voor technisch kwalitatieve oplossingen met een hoge afwerkingsgraad.

We hebben kantoren in Brugge en Kortrijk. Studio Emma boogt op een sterk team van een dertigtal medewerkers dat met de glimlach, elke dag, de klemtoon legt op een sterke service, voor, tijdens en na elk project.

Wil je werken voor klinkende namen zoals Tom & Co, Deltalight, Domo en andere vooruitstrevende bedrijven? Dan hebben we voor jou de volgende vacature in petto!

Jouw uitdagingen

  • Offertebehandeling: Je antwoordt op offerte aanvragen van nieuwe prospects en verdedigt deze bij de klant (soft-selling). Je wordt hierbij ondersteund door de account/sales manager.
  • Projectbeheer: Je stelt creatieve en technisch haalbare oplossingen voor aan de klant in functie van zijn behoeften. Je wordt daarin bijgestaan door het creatieve team voor de opmaak van wireframes en ontwerpen. Het development team ondersteunt je in kostenberekening, waarvan je zelf de nacalculatie uitvoert.
  • Projectcoördinatie: Je stuurt het development team aan en bent met je hele team verantwoordelijk voor de oplevering van een piekfijn en een correct functionerende webshop, in overeenstemming met de verwachtingen van de klant.
  • Planning: Daarbij hoort ook planning van de werkzaamheden, de nodige afspraken met je collega's of derde partijen en bewaking van het budget. Het kunnen inrichten en bewaken van je agenda is hierbij erg belangrijk.
  • Basisopleiding: Je begeleidt de klant zelf bij de kennismaking met de applicatie of andere backoffice systemen. Je wordt hierbij ondersteund door de functioneel analist of lead developer.
  • Nazorg: Je zorgt ervoor dat bijkomende verzoeken gebudgetteerd, ingepland en uitgevoerd worden. Je wordt hierbij ondersteund door de account/sales manager.
  • Je behaalde minstens een bachelordiploma.
  • Je hebt een ruime werkervaring als Project Manager met achtergrond in IT (software) development.
  • Ervaring met e-commerce of Magento is een groot pluspunt!

Benefits

Bij ons krijg je een loonpakket met alle toeters en bellen! Je krijgt een marktconform brutoloon, een bedrijfswagen met tank/laadkaart, maaltijdscheques (7euro/dag), ecocheques (250euro/jaar), groepsverzekering, laptop, gsm-abonnement en netto-onkosten vergoeding.

Nice to know: Studio Emma maakt deel uit van een dynamische groep: Gumption! Samen co-creëren wij boeiende projecten met de partnerbedrijven en maken we deel uit van een enorm inspirerend netwerk van ondernemers.


Waar wacht je nog op? Solliciteren maar!

Go to: Apply here

Questions? Or just curious?
Contact us!

Daphne Lingier

0493275080

daphne.lingier@studioemma.com

Menu

FRNL