Payroll Officer

Welkom bij Gumption. Achttien jonge bedrijven. +500 knappe koppen. Wat ons verbindt? Wij ondernemen in technologie en processen op maat van mensen. Iedere onderneming doet dat met eigen accenten. Typisch Gumption: met alles wat wij kennen en kunnen, vullen wij elkaar perfect aan. Daarom pakken wij uitdagingen van klanten graag ook samen aan. In cocreatie. Think big.

Payroll Officer

Share this job

Go to: Apply here

Job description

visual


Gumption is een ambitieus ecosysteem van pioniers, vernieuwers en ondernemers in digitale technologie, procesautomatisering en merkbeleving. In alle bescheidenheid, allemaal toppers in hun vakgebied. Wat ons bij elkaar brengt? De overtuiging dat samenwerking de enige manier is om complexe businessuitdagingen met succes aan te pakken. Innoveren doe je over bedrijfsgrenzen, teams en specialisaties heen. Zo wordt alles één verhaal.

Daarom geloven wij keihard in onze 360°-aanpak en onze Co-create the Future-strategie. Het doel? Zo veel mogelijk waarde creëren voor onze klanten. Ieder bedrijf van ons ecosysteem is een potentieel stukje van de puzzel. Dat wordt jouw werkterrein!

Als Payroll Officer van ons sharedservicesteam zorg jij voor een feilloze personeels- en loonadministratie voor alle Gumption bedrijven.


 • Je voert de maandelijkse loonafsluit correct uit voor onze bedienden in PC 200 en enkele arbeiders in PC 149
 • Je staat in voor de administratieve verwerking van de ganse life-cycle van je collega's, zoals de onboarding, themathische verloven, familiale gebeurtenissen, offboarding, ...
 • Je krijgt juridische ondersteuning van onze HR legal advisor waar nodig
 • Je werkt mee aan de opbouw en uitrol van diverse HR-projecten (bv: een cafetariaplan)
 • Er is ruimte voor de implementatie van eigen ideeën en optimalisatieprojecten
 • Je werkt nauw samen met het sociaal secretariaat en de groeps- en hospitalisatieverzekeraars
 • Je denkt mee met de organisatie en bouwt aan een (h)echt partnership met de bedrijfsleiders uit onze groep
 • Je bent het aanspreekpunt rond payroll in onze organisatie & ziet dagelijks het effect van wat je doet. Bovendien loop je alle medewerkers regelmatig tegen het lijf aan de koffiemachine in één van onze leuke kantoren!


Ben jij onze rots in de branding?

 • Jij staat bekend om je nauwkeurigheid en ‘de puntjes op de i zetten’ staat op je lijf geschreven!
 • Afwachten staat niet in je woordenboek; je neemt proactief de touwtjes in handen, krijgt dingen voor elkaar en maakt af waaraan je begint!
 • Je werkt graag in de typische #thinkbig-omgeving van start-ups en scale-ups. Elke dag is weer anders, je past je gemakkelijk aan en houdt van schakelen tussen verschillende taken
 • Op je cv blinken minstens 3 jaar ervaring in een gelijkaardige functie

Wat bieden wij jou

Variatie, vrijheid en een voortreffelijke verloning met een uitgebreid pakket extralegale voordelen: een hybride bedrijfswagen met tankkaart en laadpaal, maaltijdcheques, 12 ADV-dagen, hospitalisatieverzekering (voor jou en je gezin), groepsverzekering, ...

Je komt terecht in een bruisend team, waar gedrevenheid hand in hand gaat met openheid en vertrouwen en waar er altijd plaats is voor fun! Onze kantoren zijn top-notch! Tijdens de warmere dagen genieten we van een lunch op een van onze fantastische terrassen, met zicht op oa een visvijver (Kontich), een topmuseum (het MAS in Antwerpen) of een tuin met ezel (Gent)!

Like what you read?

Hit that apply button & let's meet!

 • Variatie, vrijheid en een top-verloning!: Of course!
 • Uitgebreid pakket extralegale voordelen: bv. hybride (!) bedrijfswagen en eigen laadpaal!
Go to: Apply here
1593428925579 2022 06 24 084957 jdid

Questions? Or just curious?
Contact us!

Sofie De Backker

+32 498 03 79 83

sofie.debackker@gumption.be

Menu