Logistics ERP Consultant

V-Chain optimizes company processes and workflows in SMEs and branches of large companies based on SAP Business One – on premise and in the Cloud. It will streamline key processes from start to finish and provide insight into the business, allowing customers to make decisions based on real-time information, lower operating costs and stimulate growth for profit.

Logistics ERP Consultant

Share this job

Go to: Apply here

Job description

Who we are

V-Chain richt zich op de implementatie van ERP-systemen voor KMO’s op basis van het veelzijdige SAP Business Onepakket.

In een team van specialisten krijg je snel de verantwoordelijkheid om projecten van A-Z te beheren. Je komt terecht in een cultuur waar ruimte is voor innovatie met een grote variëteit aan taken. Ons product SAP B1 in combinatie met veel eigen autonomie en snelle groei zorgen voor uitdagend werk.

We maken sinds 2016 deel uit van de Gumption Group (ca. 20 ambitieuze start & scale-ups) en onze kernwaarden zijn Excel together, Embrace trust, Think BIG, & act Gumption!

Voor ons team in Kontich zijn we op zoek naar een Logistics ERP consultant!

Your challenge

Als expert zorg je voor de feilloze installatie, configuratie en implementatie van SAP Business One. Wij zorgen voor een tailor made opleidingstraject, afhankelijk van jouw niveau van expertise.

Je zet jouw diepgaande kennis van logistieke bedrijfsprocessen graag in om het verschil te maken voor onze klanten. Hiervoor werk je nauw samen met je collega’s. Jullie vormen een sterk, hands on team dat de naam V-chain als ambassadeurs uitdraagt.

Naast advies lever je ook een praktische bijdrage door vraagstukken direct te vertalen naar (technische) oplossingen. Hierbij ben je de schakel tussen de klant en de technische collega’s. De optimalisatie en het fine-tunen van de applicatie volgens de logistieke processen van de klant, is helemaal jouw ding.

Je werkt hiervoor vanuit ons hoofdkantoor te Kontich, van thuis uit, of wanneer nodig bij de klant.

Who you are;

 • Je hebt idealiter 2 – 3 jaar relevante ervaring met ERP software. Hetzij als consultant, hetzij als key-user van ERP systemen zoals SAP Business One / Navision/Exact / Microsoft Dynamics / NetSuite / Sage. Ook als je deze ervaring met ERP software nog niet hebt, maar hierin wil groeien, ben je zeker welkom.
 • Je werkt graag samen als een hecht team en kennis delen met je collega’s is voor jou vanzelfsprekend.
 • Je bent van nature een “handen uit de mouwen” persoon, je pakt zaken graag aan en durft hiervoor verantwoordelijkheid te nemen.
 • Je werkt graag nauwkeurig en tegelijk hou je ervan om zaken af te werken.
 • Je wil steeds bijleren, nieuwe zaken schrikken je niet af en deze bekijk je als een leerkans.

Checked the items below?

Let's meet!

 • 2-3 jaar relevante ervaring met ERP software: Geen ervaring, maar wel de juiste drijfveer? Ook welkom!
 • Bachelor of master werk-en denkniveau: Great! read on
 • Goede talenkennis: Nederlands, Engels en/of Frans

Bij V-Chain heerst er een open, informele bedrijfscultuur. Een voorbeeld hiervan zijn onze 2-wekelijkse "V-Chill sessies", waarbij we interessante kennis en nieuwtjes delen, sinds kort terug live in onze bedrijfslounge.

Kennis met elkaar delen, vertrouwen krijgen om autonoom te kunnen werken en op die wijze een open en authentieke werksfeer creëren zijn voor ons erg belangrijk.

Je komt (ook) terecht in de Gumption group waar verschillende start &scale-ups gevestigd zijn. Een positieve sfeer binnen een ruime, moderne werkomgeving in het hart van Kontich. Onze lounge is uitgerust met een sjotterkas en in de zomermaanden kunnen we gezellig lunchen op het terras met uitzicht op de visvijver.

 • (Hybride!) wagen: Met tankkaart
 • Maaltijdcheques: Bon appetit!
 • Groeps-en hospitalisatieverzekering: Cause we got you covered!
Go to: Apply here
1593428925579

Questions? Or just curious?
Contact us!

Sofie De Backker

+32 0498 03 79 83

sofie.debackker@gumption.be

Menu