Business development manager

Geosparc builds software and digital maps for governments and companies. Smart cities use them to manage traffic flows and parking spaces equipped with sensors, or they enable citizens to report incidents and reserve public space. There are many application possibilities for companies as well. Geosparc responds to needs such as smart management of electric charging points or SAP integration. Geosparc works with open source software and open data.

Business development manager

Share this job

Go to: Apply here

Job description

GEOSPARC biedt een uitgebreid spectrum aan state-of-the-art ruimtelijk gebaseerde (geospatial) oplossingen voor onze klanten en partners. Wij leggen hierbij altijd de focus op de impact van beleid voorspelbaar te maken en zo een aangenamere leefomgeving voor iedereen na te streven.

Onze oplossingen variëren van SAAS software oplossingen voor zowel bestuurlijke als private organisaties, alsook integratieprojecten met internationale partners waarbij klanten steeds onze grootste inspiratiebron vormen.

Vandaag richten we ons volledig op de mogelijkheden van IoT, cloud services en big data technologieën om oplossingen te creëren voor de obstakels van morgen.

Kom deel uitmaken van ons gedreven team en van deze innovaties!
Let’s create a legend together!


Hou je ervan om het dagdagelijkse leven van klanten te optimaliseren door innovatieve geo-based oplossingen? Geeft ‘verschil maken’ jou ook een kick? Ben je gepassioneerd door high-level salestrajecten en nieuwe markten strategisch aanboren?

Lees verder! Misschien ben jij wel dé top-notch business development-manager die wij zoeken!

Jouw uitdaging

We zoeken een nieuwsgierige collega die samen met ons wil bouwen aan de wereld van morgen. Co-creatie en digitale transformatie; daar draait het vanaf nu om!

Je komt terecht in een omgeving waar je veel vertrouwen en autonomie krijgt.

Dit zijn jouw voornaamste uitdagingen:

  • Het genereren van leads en actief prospecteren.
  • Spotten van commerciële opportuniteiten, verwerken & closen.
  • Verder uitbouwen van relaties met bestaande accounts & partners.
  • Geosparc vertegenwoordigen op klantenmeetings & events.
  • Publieke en private tenders beantwoorden.
  • Activiteiten in het CRM systeem rapporteren.
  • Opnemen van projectmanagement.

Jouw skills en background

Je hebt een doorgedreven kennis van salesprocessen, idealiter binnen zowel de B2B als B2G.

De purpose van Geosparc "maak de impact van je beleid voorspelbaar" sluit volledig aan met wat jij wil bijdragen als sales.

Pro-activiteit definieer jij zo: opportuniteiten detecteren vooraleer ze zich voordoen en hiervoor de nodige initiatieven autonoom opzetten.

Onze definitie van een "hands-on-mentaliteit" hebben: we willen niet alleen een denker, maar ook een doener die er niet voor terug deinst bepaalde administratieve taken zelf uit te voeren.

Je beschikt over het aanpassingsvermogen om mee te groeien met de veranderingen die op til staan in het bedrijf en in de snel veranderde digitale markt waarin we actief zijn.

Door wat je zegt en doet, straal je vertrouwen uit!

Je houdt ervan om in een klein team te werken met grote ambities, waar het delen van kennis, open communicatie, ownership en ondernemerschap belangrijk zijn.

Double checked the items below? Hit the apply button!

  • Digitale transformatie: your passion!
  • Tweetalig NL+FR: Drietalig: NL-FR-Eng? Fantastic!

Wat bieden wij?

Je komt terecht in een snel-groeiende scale-up. Het team is klein, maar enorm performant. Iedereen werkt autonoom, maar ook en vooral samen. Bij ons geen postjes en hiërarchische lijnen, maar een open en vlakke structuur waar betrokkenheid en gedrevenheid belangrijk zijn.

Uiteraard bieden wij een mooi salaris met een uitgewerkt, motiverend variabel gedeelte. Hiernaast voorzien wij tal van extralegale voorwaarden (oa. een mobiliteitsbudget) Maandelijks organiseren wij een teamlunch (in deze tijden ook wel een e-lunch genoemd ;) Regelmatig overleggen en afstemmen is voor ons erg belangrijk.

Zag je ons prachtige kantoor al in het landelijke Destelbergen? Bij mooi weer lunchen wij buiten en kunnen we genieten van al dat groen (paarden, ezel en honden inbegrepen ;)

Nice to know: Geosparc maakt deel uit van een dynamische groep: Gumption! Samen co-creëren wij boeiende projecten met de partnerbedrijven en maken we deel uit van een enorm inspirerend netwerk van ondernemers.

Geïnspireerd? Zin om meer te weten? Klik op de solliciteer-knop & let's meet!

Go to: Apply here
Iris Snoeck Gumption 868x832 200626 085421

Questions? Or just curious?
Contact us!

Iris Snoeck

+32 477 21 31 44

iris.snoeck@gumption.be

Menu