Mercuron

Mercuron specialises in wireless mobile and data communication, with services ranging from consulting to implementation. Its clients include companies such as Cordeel, Fabricom, the European Investment Bank, several chain stores and care institutions. Mercuron is active in Belgium, the Netherlands and Luxembourg.
DSC01472 B

What?

Mercuron versterkt en verbetert de ontvangst van het gsm-signaal in locaties met onvoldoende ontvangst. Het levert en installeert ook ASTRID-repeaters, in lijn met de wetgeving op de dekking in gebouwen. ASTRID is de telecomoperator van de hulp- en veiligheidsdiensten.

Why?

Mercuron besteedt veel aandacht aan gezondheidsfactoren. Door op de juiste plaatsen de juiste signaalversterking te voorzien, verlaagt de hoeveelheid straling drastisch, soms tot 50 maal. De schadelijke effecten van draadloze communicatie worden tot het minimum beperkt.

Who?

Mercuron is een flexibel team met tien vaste medewerkers - voornamelijk field en system engineers. Voor grotere projecten werkt het samen met gecertificeerde onderaannemers. Communicatie en teamspirit staan hoog op het waardenlijstje. Managing partner Xavier Bracke richtte het bedrijf op in 2013.
Menu