DNCS

Specialist provider of camera intelligence and security, access control and IT network services for companies. Driven by innovation, customer-oriented and project-driven. Clients are mainly industrial companies, successful SMEs, healthcare facilities and government agencies in Belgium.
Camera intelligentie

What?

Uitstekend geplaatst voor multifunctionele installaties die de efficiëntie en het rendement van investeringen verbeteren - van digitale bewaking van gebouwen en mensen tot gezichtsherkenning, analytics, procesoptimalisatie, ...

Why?

DNCS wordt gedreven door innovatie. Technologie is geen doel op zich: DNCS zoekt naar oplossingen voor uitdagingen waarvan je 's nachts wakker ligt. Zij helpen je keuzes te maken op een no-nonsense en pragmatische manier. Sterk geloof in langetermijnrelaties, door kennis en kwaliteitsservice te combineren met de steun van sterke partners.

Who?

DNCS werd in 2007 opgericht door Gust Dierckx, met +15 jaar ervaring in telecommunicatie en datanetwerkbedrijven. Bij de start richtte het bedrijf zich op de vervangingsmarkt van analoge beveiligingscamera's door IP-camera's. Aangezien een IP-netwerk grote datavolumes verwerkt, is expertise op het gebied van netwerkinfrastructuur een van de kerncompetenties van DNCS. Vandaag is Pieter Hermans algemeen directeur bij DNCS en leidt hij een team van 20 gepassioneerde professionals. HQ in Gierle.
Menu